Pagina de start a forumului madymu.MyForum.ro
Home - FAQ - Cautare - Membri - Grupuri - Inregistrare - Profil - Mesaje private - Autentificare

New Events!!!

Pagina de start a forumului madymu.MyForum.ro -> Sugestii
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator

Care este eventul care va place cel mai tare?
Item Hunter Event(novice)
25%
 25%  [ 1 ]
Item Hunter event(expert)
75%
 75%  [ 3 ]
Guild War Tournament
0%
 0%  [ 0 ]
Voturi totale : 4

Autor Mesaj
Mistral
Junior
Junior
Mistral

Data inscrierii: 08/Noi/2007

MesajTrimis: 09/11/2007 18:17    Titlul subiectului: New Events!!! Raspunde cu citat (quote)

Deci mam gindit ca ar fi bine sa fie mai numeroase eventuri pe server. Uneori ma satur sa fac intruna resuri si cred ca daca vor fi mai multe eventuri fa fi mai placut si mai bine pentru altii. Desi aici voi scrie unele dintre eventurile la care mam gindit sau pe care le cunosc.

1.Item Hunter Event(novice)
Deci acest event nu e greu de facut si e foarte distractiv. in acest event jucatorii trebuie sa gaseasca lucrurile pe care le spun adminii. de exemplu Adminul anunta incepera eventului si jucatorii vin sa se inregistreze la acest event. Pe urma adminul spune cea ce trebuie sa gaseasca jucatorii de exemplu Un set Bone +1. deci jucatorii trebuie sa se duca si sa gaseasca acest set si kitul trebuie sa fie numaidecit la +1 sau la + cit o sa zica adminul. primul care face trade la admin si arata setul cistiga.

2.Item Hunter Event(expert)
Acest event e ca si IH(novice) doar ca aici lucrurile care trebuie de gasit sunt mai grele. De exemlpu un set bronze +7. deci nu e asa de usor da gasit un set bronze +7 deoarece ele nu cad pe jos dar trebuie sa cada din heart of love si deci e mai greu de gasit un set intreg care cade din heart of love decit un set simplu. Cred ca aici premiile ar trebui sa fie mai mari.

P.S. Persoane care vor sa partecipe la acest event trebuie numaidecit sa se inscrie inainte daca nu cineva ar putea incepe inaintea altilor.

3.Guild War Tournament
Cred ca ati inteles deja acest event. e cumplit de simplu. E un turneu de guild war unde nu participa doar 2 guilduri dar mai multe. Aici fiecare guild trebuie sa se bate cu fiecare guild adversar. De exemplu daca sunt 3 guilduri fiecare guild trebuie sa se bata cu fiecare dintre 2 guilduri adversare si pentru fiecare victorie obtin un punct. Guildul cu cele mai multe numere de puncte cistiga. dar numarul de jucatori care pot partecipa trebuie sa fie decis de admin de exemplu pot participa 2 pers din fiecare guild si deci trebuie sa fie prezentati candidatii inainte ca sa inceapa turneul.

Sper ca vau placut ideile mele si sper ca vor fi aplicate. Daca doriti de unele eventuri ma pot acupa eu cu susținerea vostru. Si cred ca premiile nu ar necesită sa fie intotdeauna jewels dar si niste haine exe desigur....
Multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi tot ce am scris.... :-D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Autor Mesaj
TuPaC'
Junior
Junior
TuPaC'

Data inscrierii: 07/Noi/2007

MesajTrimis: 09/11/2007 18:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da is oarte bune ideeile dar si cu guild waru trebuie sa fie mai multi playeri pe server si mai numeroase guilduri...si celalalte 2 adik item hunter am sa le fac cand vor fii mai multi on......eu mam gandit sa fac evnt cu glume..adik cine zice cel mai tare gluma castiga .....si event cu intrbari ca si cum ii Vrei sa fii miliardar si multe altele ......numa sa votati serveru sa vina playeri kt mai multi ;-) :-D ....

Autor Mesaj
Mistral
Junior
Junior
Mistral

Data inscrierii: 08/Noi/2007

MesajTrimis: 09/11/2007 18:27    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eventul cu glume trebuie sa fie tare kool :-D si distractiv. la eventul cu intrebari mam gindit si eu si cred ca se poate de facut dar nu puneti intrebari prea grele ;-) Thx pentru ca ai aprobat eventurile mele si desigur voi continua sa votez :lol:
Sus

Autor Mesaj
Patito
Junior
Junior
Patito

Data inscrierii: 18/Noi/2007

MesajTrimis: 18/11/2007 20:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Item Hunter Event(expert) mi se pare sooper ideea shi ar fi bine ca adminii sa o puna in practica :-)

Autor Mesaj
misanchik
Junior
Junior

Data inscrierii: 20/Iul/2012

MesajTrimis: 05/08/2012 20:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very useful information
Sus

Autor Mesaj
misanchik
Junior
Junior

MesajTrimis: 07/08/2012 10:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I like your post, very interesting indeed.
Sus

Autor Mesaj
misanchik
Junior
Junior

MesajTrimis: 08/08/2012 21:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I red your post and tell my mother about it! And she sad @good post my sun! Don’t stop read this info and don’t forget about future of our planet)))@
Sus

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului madymu.MyForum.ro -> Sugestii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum